Få professionel hjælp til montering af nyt tag

Lad Aggergaard Tømrerforretning ApS stå for tagarbejdet

Trænger taget til en udskiftning, og leder du efter et professionelt tømrerfirma til at stå for opgaven? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Aggergaard tømrerforretning udfører vi alle opgaver inden for tømrerfaget, herunder renovering og anlæggelse af nyt tag samt udskiftning af vinduer.

Det er mange fordele ved at få lagt nyt tag. Ikke nok med at det pynter på bygningen udseendemæssigt, så vil det også have en positiv indflydelse på din varmeregning.

Vores tømrerforretning ligger i Allingåbro på Djursland, men vi har mange trofaste kunder fra Randers, Hobro og de omkringliggende byer. Vi løser opgaver for både privat – og erhvervskunder, og vi kan varetage både små og store tagprojekter.​

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på tagarbejde?

Så udfyld formularen her. Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores tagdækker kan klare alle opgaver

Hos Aggergaard tømrerforretning ApS har vi mange års erfaring inden for tagbranchen, og vi har derfor kompetencerne til at løse enhver opgave inden for tagdækning. Det gælder uanset om du skal have lagt et nyt tag, eller have renoveret dit nuværende.

Vi sætter altid vores kunder i centrum, og vi lytter altid til dine ønsker og behov. Vi sørger altid for at levere et tilfredsstillende resultat, og vi har et stort fokus på kvalitet, højt serviceniveau og gensidig tillid. Vi ved at gensidig tillid, er vejen til en tæt samarbejde. Vi søger derfor altid for at informere vores kunder om hele processen – både før, under og efter arbejdet. Vi tør godt garantere, at du bliver fuldt tilfreds med dit nye tag.​

Hør mere nyt tag her

Har du yderligere spørgsmål, er naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at rådgive dig bedst muligt, når du skal have lagt nyt tag. Vi kommer også meget gerne ud, og kigger på din opgave, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud med en god pris til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

​Følg med

PÅ FACEBOOK

KONTAKT OS

Telefon: 23 36 90 62

E-mail: niels@nielsag.dk

Firma

Aggergaards Tømrerforretning ApS

CVR: 34450544

Adresse

Lundbyvej 1

8961 Allingåbro