Tilbygninger i alle størrelser

Aggergaards Tømrerforretning ApS tilbyder et stort katalog af forskellige tilbygninger i træ, som kan tilpasses jeres særlige ønsker og behov. Der er mange muligheder af tilbygninger til din bolig. Kun fantasien sætter grænser for form og funktion.


Uanset om det er en udestue, en terrasse eller en tagetage, der skal udgøre hjemmets nye kvadratmeter, så er træ det oplagte materiale at bruge til arbejdet. Muligheden for at udvide din bolig, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er større, end du forestiller dig.

Det kan være den overdækkede terrasse med blomsterespalier, tagetagen med hems til børnene eller den kombinerede garage og værksted.

Træets styrke og alsidighed giver et væld af muligheder for særegne konstruktioner, der gør tilbygningen til en arkitektonisk nydelse i sig selv.​

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en ny tilbygning?

Så udfyld formularen her. Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelse

En tilbygning kan på elegant vis integreres med den eksisterende bolig. I dag er det muligt at udvide med en tagetage, selv om taghældningen er lille eller taget er fladt.

En udestue er den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter på. Men uanset hvad dine ønsker måtte være, skræddersyr vi en løsning til jeres hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører.​

Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.

Skal du have nyt køkken eller badeværelse? Skal tagetagen indrettes eller bygges om?

Mulighederne er uendelige, men vi kan få dine idéer gjort til virkelighed.

Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang.

​Følg med

PÅ FACEBOOK

KONTAKT OS

Telefon: 23 36 90 62

E-mail: niels@nielsag.dk

Firma

Aggergaards Tømrerforretning ApS

CVR: 34450544

Adresse

Lundbyvej 1

8961 Allingåbro